Door het uploaden van foto’s naar www.basisvoortechniek.com geeft u toestemming aan Basisvoortechniek om deze foto’s te plaatsen op Instagram account van Basisvoortechniek.

 

Basisvoortechniek gaat er vanuit dat u zich hierbij houdt aan het privacybeleid van uw eigen school. Upload alleen foto’s waarvan u zeker weet dat de ouders/verzorgers van leerlingen die herkenbaar in beeld komen expliciet toestemming hebben gegeven. Daarbij is het van belang dat vooraf en expliciet toestemming is gegeven om foto’s waarop hun kind herkenbaar in beeld komt ook te mogen plaatsen op social media kanalen van derde partijen.Bent op de hoogte en akkoord met onze privacyverklaring? 

Disclaimer

Op www.basisvoortechniek.com en het Instagram account van Basisvoortechniek geplaatste foto’s zijn aangeleverd door de betrokken (basis-)scholen. Conform hun eigen privacyreglementen hebben zij vooraf toestemming gekregen van ouders/verzorgers van op de foto’s herkenbaar in beeld staande leerlingen.

 

Mocht er desondanks een foto gebruikt worden waarvan u als ouder/verzorger of anders betrokkene vindt dat die niet gepubliceerd had mogen worden, of trekt u als ouder/verzorger of anders betrokkene uw toestemming voor publicatie in, klik dan hier om contact op te nemen met Basisvoortechniek. Geef aan om welk foto het gaat die verwijderd moet worden en geef aan vanuit welke rol u deze foto verwijderd wilt zien. Basisvoortechniek verwijdert uiterlijk 48 uur na ontvangst van u verwijderverzoek de foto.